top of page

Wie zijn de Bovenmeesters?

Wij zijn Job en Lisanne de Visser en wonen sinds 2020 in onze voormalige bovenmeesterwoning in de oude kern van Meteren. We delen onze ruime woning graag met onze gasten. Het rechterdeel van onze woning (witte gedeelte op de foto) hebben we begin 2021 tot appartement verbouwd. 

Gerben Vat - GG211007 - B&B Meteren 9.jpg

Het ontstaan van het idee

 

Medio 2020 zijn we naar onze (klus)woning in Meteren verhuisd. Hiervoor woonden we in Middelburg (geboortestreek van Job), waar we ook een huis opgeknapt hebben. In verband met werk wilden we ons graag vestigen in de Betuwe (geboortestreek van Lisanne), waar we een opknapper zochten met potentie om een deel (recreatief) te verhuren. De 2e helft van 2020 hebben we onze eigen benedenverdieping volledig verbouwd. Begin 2021 zijn we begonnen met het verbouwen van het overige deel van de benedenverdieping naar appartement. Van de wanden plaatsen tot tegelen en van de vloeren tot de keuken hebben we dit allemaal zelf met liefde verbouwd. Boek lekker een weekend of weekje weg in onze appartement en kijk wat we ervan gemaakt hebben!

Vroeger...

​

We hebben in ons appartement een aantal leuke items staan, die verwijzen naar de historie van de oude school. Ook bij de inrichting hebben we gekeken naar materialen die de juiste sfeer geven. Goede oude tijden of misschien een bittere jeugdherinnering worden hiermee opgeroepen. Een tien met een griffel of een flinke tik met het spaanse riet..

bottom of page